שורש הפטרוזיליה, שורש ארומתי ומרתק, מעניק למנות טעם עמוק ואדמתי שאין למצוא בעשבי תיבול אחרים. הטעם הייחודי שלו, הנמצא בנקודת מפגש בין טעם הסלרי לטעם הגזר, עם מרקם המזכיר את הקולורבי, הופך אותו למרכיב מושלם להעמקת טעמים במרקים חורפיים ולא רק. כירק שורש, שורש הפטרוזיליה סופג כמויות רבות של מינרלים מהאדמה, והוא מספק לצרכן עושר של ויטמינים ומינרלים, בהם ברזל, מגנזיום, סיבים תזונתיים, ויטמין C וויטמין E.
שימוש בשורש הפטרוזיליה במטבח יכול לשדרג כל ארוחה, מספק טעמים עשירים ומוסיף ערך תזונתי גבוה. הוא מתאים לשילוב במגוון רחב של מתכונים, החל ממרקים וסופגניות וכלה בתבשילים מורכבים, ותמיד יכול להוסיף פן בריא וטעים לכל מנה.
4.90 ₪
שורש הפטרוזיליה, שורש ארומתי ומרתק, מעניק למנות טעם עמוק ואדמתי שאין למצוא בעשבי תיבול אחרים. הטעם הייחודי שלו, הנמצא בנקודת מפגש בין טעם הסלרי לטעם הגזר, עם מרקם המזכיר את הקולורבי, הופך אותו למרכיב מושלם להעמקת טעמים במרקים חורפיים ולא רק. כירק שורש, שורש הפטרוזיליה סופג כמויות רבות של מינרלים מהאדמה, והוא מספק לצרכן עושר של ויטמינים ומינרלים, בהם ברזל, מגנזיום, סיבים תזונתיים, ויטמין C וויטמין E.
שימוש בשורש הפטרוזיליה במטבח יכול לשדרג כל ארוחה, מספק טעמים עשירים ומוסיף ערך תזונתי גבוה. הוא מתאים לשילוב במגוון רחב של מתכונים, החל ממרקים וסופגניות וכלה בתבשילים מורכבים, ותמיד יכול להוסיף פן בריא וטעים לכל מנה.
4.90 ₪
שורש הפטרוזיליה, שורש ארומתי ומרתק, מעניק למנות טעם עמוק ואדמתי שאין למצוא בעשבי תיבול אחרים. הטעם הייחודי שלו, הנמצא בנקודת מפגש בין טעם הסלרי לטעם הגזר, עם מרקם המזכיר את הקולורבי, הופך אותו למרכיב מושלם להעמקת טעמים במרקים חורפיים ולא רק. כירק שורש, שורש הפטרוזיליה סופג כמויות רבות של מינרלים מהאדמה, והוא מספק לצרכן עושר של ויטמינים ומינרלים, בהם ברזל, מגנזיום, סיבים תזונתיים, ויטמין C וויטמין E.
שימוש בשורש הפטרוזיליה במטבח יכול לשדרג כל ארוחה, מספק טעמים עשירים ומוסיף ערך תזונתי גבוה. הוא מתאים לשילוב במגוון רחב של מתכונים, החל ממרקים וסופגניות וכלה בתבשילים מורכבים, ותמיד יכול להוסיף פן בריא וטעים לכל מנה.
4.90 ₪
כל הזכויות שמורות 2024 ⓒ משק67
נבנה ע"י לוגיקוד | Logicode
איזורי משלוח: זכרון יעקב, מושבי חוף הכרמל, חיפה, נשר, קריות בלבד! סגור